Anders Rubing
310
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-310,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Anders Rubing

Er arkitekt og stipendiat på Senter for kvinne- og kjønnsforskning på Universitetet i Bergen. Der forsker han i sikkerhed, modstandsdygtighed, infrastruktur og urban fremtid. Rubing blev uddannet fra Bergen Arkitektskole (BAS) i 2012 og er nu lærer og diplomvejleder på samme institution. Rubing driver Terori og Praksis, en platform for at løfte end debat om vores byggede omgivelser i relation til økonomi, politik og levet liv. 

Rubing forsker i brydningspunktet mellem sikkerhed og retten til demokratisk udtryk i det offentlige rum og hvordan sikkerhedsarkitektur forandrer byer og urbane systemer. Rubing var medredaktør og projektleder på den prisbelønnede bog ”The City Between Freedom and Security” som omhandler samme tematik, og er freelance kritiker for Arkitektur N i Norge.