Andrea Ougaard
311
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-311,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Andrea Ougaard

Uddannet B.Arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2018, med en interesse for hvor­dan arkitektur kan formgives ud fra lyd og lydoplevelse. Ansat i Lydværk Arkitektur, et firma der ar­bejder i krydsfeltet mellem ar­ki­­tektur, akustik og lydkunst, og undersøger der lydens materi­alitet og nye arkitektoniske repræsenta­tionsformer, der tager højde for lydens dynamik og tidslighed. Hun har i den forbindelse afholdt workshops på Kunstakademiets Arkitektskole og Den Skandinaviske Designhøjskole. 

Andrea var sammen med Ariana Zilliacus tutor på European Architecture Students Assembly i Rijeka 2018 med workshoppen RECONNECT; en psykogeografisk kortlægning af byen gennem historier og erindring­er fra lokale samt optagelser af Rijekas soundscapes. Workshoppen blev udviklet i samarbejde med COurban Design Collective.